Top 5 -luontaistuotteet matkalle

Mistä on luontaistuotteita sisältävä matka-apteekki tehty? Ei ainakaan sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista eikä etanoista, sammakoista ja koiranhännän tupsukoista. Sen sijaan se sisältää luotettavien valmistajien laadukkaita tuotteita, jotka vahvistavat ja pitävät yllä vastustuskykyä.

Iocidin Plus

Tuote sisältää oliivinlehtiuutetta, greippiöljyä ja oreganoöljyä, jotka kaikki aktivoivat immuunipuolustusta, hillitsevät ja estävät bakteerien kasvua sekä edistävät suoliston hyvinvointia.

Fensatin

Kohottaa veren valkosolujen määrää ja stimuloi hengitysteiden limakalvoja. Hyvä etenkin ennen lentomatkoja ja niiden aikana, koska lentokoneiden ilmastointi pyörittää koneessa mahdollisia viruksia ja aiheuttaa monesti vähintään tukkoisaa oloa.

Ester C

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja sitä tarvitaan kaikkien kehon kudosten kasvuun ja korjaukseen. Kannattaa nauttia samalla myös sinkkiä, koska ne täydentävät toistensa vaikutusta.

Sinkki

Sinkkiä tarvitaan immuunisysteemissä ja se on monen entsyymin rakenneosa, joista useat vaikuttavat vastustukykyyn. Edistää myös haavojen paranemista. Kannattaa nauttia samalla myös C-vitamiinia, koska ne täydentävät toistensa vaikutusta.

Boulardii

Ylläpitää suoliston hyvää bakteerikantaa. Vaikka markkinoilla on paljon muitakin hyviä probioottivalmisteita, valitsen matkalle tämän, koska se kestää antibiootteja paremmin kuin mikään muu probiootti. Onneksi merkittävä osa infektiosairauksista ei vaadi antibioottihoitoa.

Luontaistuotteet matkalle

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s