OTZ-reissukengät

Nyt olen löytänyt uudet luottokengät, OTZ Espadrillet! En aio enää kuljetella mukana useampia kenkiä, koska näissä ei jalkapohjat kipeydy edes asfalttia tallatessa, mikä on ollut minulla ongelmana käyttäessäni paljasjalkakenkiä kaupunkikävelyillä. Lisäksi kengät toimivat täydellisesti täällä Thaimaan ilmastossa myös vaelluksilla, koska ne hengittävät eivätkä hierrä ilman sukkiakaan. Kengät on tehty pellavasta, joka on materiaalina hengittävä, ja korkkipohja on antimikrobiologinen. En ehtinyt ajaa kenkiä sisään ennen matkalle lähtöä, ja lentokoneessa istumisen jälkeen jalkani olivat turvonneet, joten pari päivää kengät tuntuivat tiukilta, mutta ne muotoutuivat jalkaan muutamassa päivässä. En tiedä nopeuttiko muotoutumista ja venymistä kiipeäminen karstivuorelle, mutta sen jälkeen kengät ovat tuntuneet kuin jalkaani suutaroiduilta. Ne voisi myös pestä, ilman pohjallista, mutta sille ei ole vielä tullut tarvetta.

IMG_8681

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s