Wat Tham Seua

Krabi townista noin 8 kilometrin päässä karstivuoren kupeessa sijaitsee hieno Tiikerinluolatemppeli (Wat Tham Seua) ja temppelirakennusten vierestä lähtee portaikko, jonka 1256 askelta vievät karstivuoren huipulle.

Kannattaa varautua siihen, että luvassa on noin 278 metriä lähes pystysuoraa nousua, mikä voi alkaa puhalluttamaan… 😉 Monet paikalliset kyllä vetivät portaat varsin vaivattoman näköisesti, farkut jalassa varvassandaalein, ja urheilullisemmat juoksivat vastaan nilkkapainot jaloissaan. Varsinkin portaiden juurella ja alkumatkasta on myös paljon apinoita, joita kannattaa varoa. Toisin sanoen ei kannata ottaa esiin juomaa eikä ruokaa, jos ei halua apinoiden vievän eväitä – tai jopa purevan.

Vuoren huipulta avautuvat hienot näkymät karstivuorimaisemiin.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s