Hong Islands

Lähdimme Krabi Townista päiväretkelle Connecting Krabi Tour & Travelin kautta Hong saarille. Saimme kuljetuksen suoraan hostelliltamme Nopparattharaan, josta jatkoimme matkaa pitkähäntäveneellä.

Ensin suuntasimme Punaiselle saarelle (Red island), jossa pysähdyimme puoleksi tunniksi. Pitkähäntäveneestä oli mahdollisuus mennä saaren luokse snorklamaan ja bongaamaan kaloja. Bongasin kalat mieluummin veneeen laidan yli, koska aallokko oli aika iso ja itse saarta täytyi välttää. Muutenkaan ei oikein houkutelleet ne rähmityt snorkkelit, mutta toki uimaan olisi voinut mennä ilman niitäkin.

IMG_8818

Seuraavaksi suuntasimme laguuniin, Hong lagoon, joka oli juuri sen näköinen paikka, josta olisin voinut hypätä veneestä uimaan, mutta ajelimmekin vain sen läpi – mutta olisi ollut mahdollisuus ottaa selfieitä pitkähäntäveneen kannella… 😀

Seuraavana vuorossa oli Lading island, jossa oli ensin puoli tuntia aikaa uida ja sitten vuorossa oli lounas. Olin tilannut kasvisruuan, joten muilla oli punainen kanacurry ja minulla riisiä kera kaalin ja porkkanan… Ruoka oli kyllä ihan hyvän makuista, koska en ollut syönyt mitään koko päivänä, mutta mielelläni olisin syönyt kasvisversion tuosta muiden ruuasta. 🙂

Lading_island Lading_island

Lounaan jälkeen suuntasimme päämääräämme Hong saarelle (Hong island) – jossa odottikin täydellinen uimaranta raidallisine kaloineen – ja ehkä tuhansia muitakin turisteja. Vietimme täällä noin 1,5 tuntia, minkä jälkeen veneilimme tunnin ajan suoraan takaisin Nopparattharaan. Takaisin Krabi townissa olimme noin viideltä eli koko reissuun meni noin 8,5 tuntia ja maksoimme retkestä 900 THB / per henkilö + kansallispuistomaksu 300 THB / per henkilö.

Hong_island

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s