Chiang Mai

Chiang Maissa on kaikkea – paitsi meri.

Täällä Khao Lakissa ajattelen, että onneksi Chiang Maissa ei ole merta. Meri vetää puoleensa kaikkialta mantereen hiekkaa, se syö punaisia auringonlaskuja, nielee rapuja, oksentaa tsunameja, kelluttaa lämpimässä suolavedessä kehoja, aiheuttaen aitoa onnellisuutta yhdistettynä kulissikyliin.

Chiang Mai on aito, sen vanha kaupunki haisee viemäriltä. Se muistuttaa hajussaan ja reppureissaajien määrässään Krabi Townia eikä tee suurta vaikutusta. Sumua puoleensa vetävän vuoren kupeessa se on kuitenkin pittoreski. Kannattaa unohtaa kaikkialla mainostetut vanhan kaupungin sunnuntaimarkkinat ja suunnata Wua Lai Roadin lauantain iltamarkkinoille. Kaikki samat tuotteet, mutta pienemmässä mittakaavassa. Paikalla voi olla mestari-savenvalaja ja yliopiston projektin viinimyymälä, josta saa ostettua muun muassa ginseng-viiniä.

Old_town

Jos haluaa oikeasti shoppailla, ostoskeskus Central Plaza Chiangmai Airport on siihen sopivin paikka, hyvänä kakkosena kompaktimpi Maya Nimmanhemissa.

Nimmanhemin on metka – täynnä taidegallerioita, pikkuputiikkeja ja kahviloita. Suurin osa paikoista on nykyään kiinalaisten omistuksessa. Chiang Mai on hyväntuulinen, temppelien täplittämä kasvisruokataivas ja teknologiakeskus.

Nimmanhemin

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s