Jatkoaika viisumiin Khao Lakissa

Hain 60 päivän turistiviisumiini 30 päivän jatkoajan, jonka jälkeen on poistuttava maasta. Jatkoajan hakeminen on mahdollista myös Khao Lakissa, joten sen takia ei tarvitse lähteä matkustelemaan mihinkään isompaan kaupunkiin. Immigration Mobile Service, viisumiauto, on parkkeerattu Jai-ravintolan eteen keskiviikkoisin klo 9.30-15. Auton tiskiltä saa nipun täytettäviä ja allekirjoitettavia papereita ja lisäksi tarvitaan:

  • Passi, josta otetaan kopio nimisivusta, viisumista, maahantuloleimasta ja maahantulokortista.
  • Passikuva
  • 1900 THB käsittelymaksu

viisumi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s