Hua Hinin rautatieasema ja entinen Rautatiehotelli

Monsieur Poirot?

Hua Hinin rautatieasemalle saavuttaessa tipahdan suoraan kaksikymmentäluvun kuplaan ja voin nähdä Hercule Poirot:n vahattuine viiksineen seisomassa asemalla, odottamassa kyytiään Thaimaan ensimmäiseen rantahotelliin, Railway hotel, joka nykyisin tunnetaan nimellä Sofitel Centara Grand Resort.

Rautatieasema

Jatkan kuplassani kävelyä kymmenen minuutin päähän entiselle rautatiehotellille ja näen hotellin auton ajavan suuren elefantin muotoon leikatun pensaan läpi, Poirotin munanmuotoisen pään keikkuessa kyydissä, siltikin viikset sotilaallisesti liikkumatta.

Rautatiehotelli

Non Merci

Poirot ei ota vastaan hotellin aulassa tarjottua sikaria ja palvelija johdattaa hänet läpi narisevan lattian huoneeseensa. Rusinanväristen kattotuulettimien humina ja puheensorina peittää alleen ponnettoman kolahduksen…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s