Hua Hinin markkinoilla

Hua Hin Night Market & Chatsila Market

Night Market

Hua Hinissä on joka ilta yömarkkinat viidestä eteenpäin (Dechanuchit Rd.). Markkinat eivät eroa tarjonnaltaan Krabin tai Chiang Main yömarkkinoista: samat vaatteet (niitä elefanttikuvioisia housuja), ruokakojut ja jalkahieronnat. Yömarkkina-alueen vieressä, sisäpihalla, on pieni Chatsila Market, jossa on myynnissä samantyylisiä vaatteita ja käsitöitä kuin viikonlopun Cicada-markkinoilla, mutta huomattavasti pienemmässä mittakaavassa.

Cicada Market

Cicada Market

Varsinaiset markkinat alkavat kuudesta eteenpäin (vain pe-su, Suan Sri, Khao Thakiab), mutta jo neljältä alue on auki ja siellä on live-musiikkia, jazzia, ja joitakin ruokakojuja. Markkinahumu jatkuu yhteentoista asti. Paikalle kerääntyvät käsityöläiset ja taiteilijat myymään tuotteitaan. Ruokakojuihin ostetaan ruokaliput (100 THB on pienin summa, joten käteistä kannattaa varata mukaan) ja käyttämättömistä tokeneista saa rahat takaisin. Alueella on myös teatteri, jossa tällä hetkellä pyörii versio Punahilkasta. 🙂 Tänne pääsee keskustasta vihreällä lava-autolla (Rod-Song-Taew) 10-15 THB per henkilö.

Plearnwan

Plearnwan

Retrohenkinen ostoskeskus, Vintage Village, tivolimeiningillä (Hua Hin Soi 38 ja 40 välissä, vastapäätä kuninkaallisen kesäpalatsin tehokkaasti aidattua aluetta, jota ei voi olla huomaamatta), jossa myynnissä ruokaa ja vaatteita. Ilmeisesti suosittu paikallisten nuorten keskuudessa, koska olimme ainoat turistit.

Lisäksi keskustasta löytyy pieni ostoskeskus, Hua Hin Shopping Mall & IT City, jossa on tarjolla myös kasvohoitoja kohtuulliseen hintaan. Kävelymatkan päässä on myös Villa Market, jossa on hyvä ruokakauppa sekä apteekki, josta saa probiootteja. Villa Marketin ruokakaupasta löysin gluteenittomia riisikakkuja, stevialla makeutettua sitruunamehua ja hedelmiä – muoviin pakattuina toki… Kauempana keskustasta on Hua Hin Market Village, joka on Hua Hinin isoin ostoskeskus. Kansainväliset liikkeet ja elokuvateatteri löytyvät täältä. Market Villageen pääsee keskustasta valkoisella tai vihreällä lava-autolla (Rod-Song-Taew) 10 THB / per henkilö.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s