Bangkokin kasvisruokatarjonta

Rasayana Retreat

Pelkästään raakaruokaa tarjoava ravintola, josta saa myös muun muassa vihannesmehuja ja vehnänorasjuomia. Testasin täällä sekä raakapizzan että raakalasagnen. Valitettavasti lasagnessa oli jokseenkin sama täyte kuin pizzassa munakoisojen väliin laitettuna, joten se oli pettymys. Olen syönyt paljon parempaa raakalasagnea Singaporessa, mutta pizza oli herkullinen ja upposi.

May Veggie Home

Paljon kasvisruokia, ja listalle on hyvin merkattu kaikki gluteenittomat vaihtoehdot. Gluteeniton hampurilainen oli hauskasti keksitty. Gluteenittomat pihvit (todennäköisesti pavuista) oli muotoiltu hampurilaissämpylän muotoon ja näiden välissä olivat rehut. Lisukkeena vielä ranet.

May Kaidee 2

Raakaruokaravintola, jonka pääkokki on kiertänyt ympäri Eurooppaa – ja Japanissa – pitämässä raakaruokakursseja. Raakapasta on tehty kesäkurpitsasta ja porkkanasta, kastikkeena raakapesto.

May Kaidee 2

Khun Churn

Vähän kalliimpi kasvisruokaravintola jonkun ”plastikkakirurgiakeskuksen” alakerrassa, arkkitehdin suunnittelemassa talossa, jota on nähty muun muassa Wallpaperin sivuilla. Ruokalistalla kasvisruokaversioina perinteisiä aasialaisia ja thaimaalaisia ruokia.

Khun Churn

Terminal 21- Vegetarian Food

Terminal 21 – ostoskeskuksen Food Courtissa, viidennessä kerroksessa, löytyy yksi pelkästään kasvisruokaa tarjoileva koju. Ruoka on vähän dzee-tyyppistä ja edullista. Ruuat ovat täällä katuruokien hintaisia eli noin 30-40 THB. Alueelta löytyy myös hyvä smoothie koju. Tänne ladataan ensin rahaa käteiskortille, jota höylätään ruokapisteissä. Käyttämättömät rahat saa takaisin.

Vegetarian Food

Broccoli Revolution

Löysin paikan sattumalta ja olin jo syönyt, joten testasin täällä vain herkullisen gluteenittoman suklaakakun. 😛

Broccoli Revolution

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s