Ubudin kasvisruokatarjonta

The Seeds Of Life

Pelkästään raakaruokaan keskittynyt ravintola, jossa olen syönyt tähän mennessä parhaan raakapizzan, sisälsi muun muassa raakapestoa ja avokadoa. Laaja valikoima myös smoothieita, viherjuomia, kefiiriä jne.

Alchemy

Hyvät juomat ja puitteet, mutta raakaruuan suhteen oli pettymys. Raakaruuat ovat mallia raakasushit tai salaatit.

Alchemy

Taksu Garden Cafe

Valikoimissa myös raakaruokaa, mutta pitkän leivättömän kauden jälkeen kävi tekemään mieli rasvaista gluteenitonta pizzaa!

Pizza

Juice Ja Cafe

Täältä saa muun muassa salaatteja ja indonesialaisia ruokia, mutta jätin nuo crackerit syömättä, koska en saanut selville ovatko gluteenittomia. Ne näyttivät lähinnä rapukekseiltä…

Juice Ja Cafe

Muita kokeilemisen arvoisia paikkoja ovat Soma Cafe, jossa on tarjolla sekä gluteenittomia vaihtoehtoja että raakaruokia, sekä Down To Earth, jonka alakerrasta löytyy myös iso myymälä. Valikoimissa on muun muassa luonnondeodorantti (joka ei ole kristallidödö) ja kolloidihopeavettä. Down To Earth:ssa asioidessa kannattaa kuitenkin tarkistaa lasku, oli livahtanut pelkkien juomien lisäksi pari ruokaakin mukaan. Kue Bakery and Cafe:sta saa gluteenitonta leipää – myös vegaanisella täytteellä. Puteri Minang Padang -ravintola on paikallisten suosima ja tarjoilee halpoja indonesialaisia ruokia myös kasvisversioina. Pöydästä löytyvät ohjeet englanniksi miten tilata Padang-ruokaa.

Useista ravintoloista saa Gado Gado -salaatin, jonka ulkonäkö ja ainesosat saattavat kuitenkin vaihdella paikasta riippuen. Useimmiten siinä on jossain muodossa kaalia, vihreitä papuja, ituja ja tempehiä. Joskus mukana on joko perunaa tai kananmunia. Pähkinäkastiketta saattaa olla vain pieni kuppi tai vaihtoehtoisesti salaatti ui kastikkeessa. 🙂

Gado Gado

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s