Sanurin kasvisruokatarjonta

Bali Buda

Kasvishampurilainen

Täällä söin tähän mennessä makoisimman kasvishampurilaisen. Gluteeniton sämpylä on tehty manteleista ja pihviksi valitsin punajuurta sisältävän version. Ravintolasta löytyy paljon gluteenittomia vaihtoehtoja ja hiukan raakaruokaakin. Bali Buda löytyy myös Ubudista, mutta siellä vierailin vain kaupan puolella. Sanurinkin Bali Budasta löytyy laaja valikoima luontaistuotteita, luontaiskosmetiikkaa ja elintarvikkeita, muun muassa gluteenitonta leipää.

Manik Organik

Tempeh

Tarjolla salaatteja ja pari gluteenitonta lämminruokavaihtoehtoa. Pieni myymälä, jossa luontaistuotteita. Yritän syödä mahdollisimman vähän ja harvoin soijaa, kuten tempehiä ja tofua, mutta tätä annosta en voinut vastustaa. Ankeasta ulkonäöstä huolimatta oli herkullinen. Tempeh oli makeahko, sienikastike kookoksinen ja vihannekset sopivan valkosipulisia.

Zula

Testasin raakaruokaa ja indonesialaisen annoksen. Ihan ok, mutta ei Bali Budan eikä Manik Organikin veroinen keittiö. Täältä löytyy myös pieni myymälä, jossa myynnissä luontaistuotteita ja elintarvikkeita.

Warung Kecil

Hintatasoltaan edullinen Padang-ravintola, josta saa ainakin riisiä ja kasviscurrya. Tarjolla myös raakasuklaata, joka maksaa saman verran kuin ruoka. 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s