Paddington – Brisbane

Paddington on puutaloja, putiikkeja ja pubeja – ja kaikkialla ”Ylämäki, alamäki
Ylämäki, alamäki, Yhdessä kulkien, hei!”

Paddington

Vähän kuin kulkisi alueella, jossa on laitettu yhteen ja vierekkäin ainakin viisikymmentä Turun Kuuvuorta. Kaikkialla on perinteisiä vanhoja puutaloja, joiden väliin on noussut postimerkkitonteille moderneja korkeita omakotitaloja. Etupihoilla kasvaa somassa sekasotkussa köynnöksiä, laventelia ja palmuja.

Monien vanhojen puutalojen päädyssä on koristeellinen puuleikkaus. ”Cymru Am Byth” – Long Live Wales – julistaa 1902 vuodelta oleva talo. Sitä vastapäätä talo toteaa vain ”Australia”. Tämäkin asuinalue on vanha, mutta nykyään tonteiltaan kallista seutua. Pääkadun varalle on pysäköity peräkkäin huippukalliit Mersun ja Porschen katumaasturit.

Long Live Wales

Pääkatu on täynnä pikkuisia putiikkeja, joissa toistuvat sanat eco, second hand, vintage, retro ja antiikki.

Suuntaan pieneen galleriaan, Percolator Gallery, jossa on Leisl Mott:in Landscapes I Love – näyttely.

Takaisin tullessa pysähdyn ensimmäiseen pubiin, josta bongaan sattumalta gluteenittoman kasvishampurilasen. Hampparin ulkonäkö ei ole kummoinen, mutta maku – halloumia ja munakoisoa – on erinomainen. Hintakin on Australian mittapuulla kohtuullinen.

remy's

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s