Koh Samui – Chaweng

Yhdeksän kilometriä pitkä valkoinen Chaweng Beach on Mae Nam Beachiin verrattuna leveä, hiekka hienoa ja vaaleaa kuin tiimalasissa. Ei sillä, että se kauhean tummaa tai karkeaa olisi Mae Namissakaan.

Chaweng

Vaikka ei ole sesonki, ranta on täynnä turisteja, vesiskoottereita – ja kauppiaita. Bongaan kerralla jo kolme kauppiasta, jotka kulkevat parin metrin välein peräkkäin kauppaamassa perinteistä turistikrääsää: donitsin näköisiä uimarenkaita, saronkeja ja aurinkolaseja. Aurinkotuolirivistöjen takana rannassa on baareja ja hiekkarannan takana kulkeva katu on myös täynnä baareja – unohtamatta Burger Kingiä ja McDonaldsia – ja lisää turistikrääsäkauppoja. Katu on perinteinen turistikatu, samanlainen kuin Krabin Ao Nangissa tai Khao Lakissa, mutta ruuhkaisempi ja kulahtaneempi. Silmiinpistävää on myös – röyhkeiden – taksikuskien määrä.

En keksi kuin kaksi syytä tulla Chawengiin – syöminen ja shoppailu. Täältä löytyy kasvisravintoloita – jopa raakaruokaa ja raakakakkuja – ja uudehko ostoskeskus Central Festival. Jälkimmäisestä löytyi joitakin ihan kiinnostavia vaatemerkkejä, kuten Psylo. Osa naistenvaatteista oli valmistettu luomupuuvillasta. Sinänsä turha reissu, koska ei ollut nälkä enkä ostanut mitään. 😀

Mae Namista Chawengiin matka maksoi Songthaewilla 100 THB.

Songthaew

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s